ECO Serie

dinsdag 17 april 2012
ECOserie – ECOlogisch - ECOnomisch

Vandaag zijn de dagdagelijkse uitdagingen groot, de technologische ontwikkelingen volgen elkaar op als een sneltrein.

Deze prikkels zijn dan ook voor Elimpo de voedingsbodem voor onze voortdurende creativiteit en onze eeuwige zin voor ontwikkeling. Daarom hanteren wij ook een correcte technische service om zo steeds opnieuw de klant te helpen en de stroom aan informatie te verwerken in onze producten.

ecology1We blijven echter onze missie en visie trouw, namelijk; ten dienste van het licht keer op keer efficiënte en betrouwbare toestellen ontwikkelen en produceren; met een optimaal gebruikscomfort voor de eindgebruiker. Daarnaast willen wij vooral in de niche van de electronische automatisering een belangrijke speler blijven.

Sinds 1995 brengt Elimpo zijn eigen ontwikkelingen en producten op de markt. Ooit is Elimpo gestart met kleine, performante electronische transformatoren voor de halogeen LS-verlichting, gevolgd door een compacte inbouw-dimmer, de eerste enkele-module afstandsdimmer, timers, de relais-module en de TL-sturing, ........

In 2003 was Elimpo als eerste in België om een LED-verlichting te lanceren die rechtstreeks kon worden aangesloten op het 230V net, zonder extra voeding of transformator.

Met de opkomst van alle nieuwe lichtbronnen zoals de ECO- en de LED-lampen, nieuwe energiezuinige ballasten, worden ons telkens weer nieuwe uitdagingen gesteld. Ondanks deze zeer grote variatie in lampen en voedingen, en het nog steeds ontbreken van een standaard, slaagt Elimpo er toch in om een nieuwe dimmerserie voor deze types belastingen te realiseren.

Elimpo is trots om u anno 2011 zijn nieuwe Ecoseries voor te stellen. ECOlogisch en ECOnomisch.

Momenteel zijn in België alle Elimpo producten bij de belangrijkste groothandelaars verkrijgbaar en in voorraad. Ook in Nederland, Groothertogdom Luxemburg en Frankrijk worden sinds enige tijd onze producten aangeboden in verschillende groothandels.