Create your own atmosphere

Create your own atmosphere

and still enjoy your light

Multiple configurations

Multiple configurations

and not only black or white

On the road to light

On the road to light

Use your light

Strong emotions

Strong emotions

ambient lighting

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Evolutie

zondag 24 juni 2012

Elimpo begon in 1987 als een nationale distributeur voor electrische toestellen en onderdelen, toen gekend als Electro Import. De producten werden geimporteerd uit verschillende Europese landen.

Sinds 1995 is Elimpo gestart met het introduceren van zijn eigen ontwikkelde producten op de markt. We zijn ooit gestart met kleine hoogperformante electronische transformatoren voor halogeen LS verlichting, dan gevolgd door een compacte inbouw dimmer, de eerste single-module teledimmer, timers, relais modules en fluo-licht controle, ……..

In 2003 was Elimpo de eerste in België om een LED-verlichting te lanceren die direct op het 230V net kon worden aangesloten zonder extra ballast of voeding.

Met de introductie van nieuwe lichtbronnen zoals spaar- en LED lampen, energie-efficiente ballasten, worden we elke dag opnieuw geconfronteerd met nieuwe uitdagingen.

Ondanks de enorme verscheidenheid van lampen en voedingen en het ontbreken van een duidelijk protocol, slaagt Elimpo erin om telkens nieuwe dimmers en toestellen te ontwikkelen voor deze types van belasting.

Elimpo is fier u zijn nieuwe Ecoserie voor te stellen in 2011. ECOlogisch en ECOnomisch.

Vandaag zijn onze producten verkrijgbaar en in voorraad bij de gekende groothandels in België. Onze producten zijn sinds kort ook beschikbaar bij verschillende verdelers in Nederland, GHD Luxemburg en Frankrijk.

In de zomer van 2013 zal Elimpo een nieuwe serie producten introducren om u het leven aangenamer te maken.