Create your own atmosphere

Create your own atmosphere

and still enjoy your light

Multiple configurations

Multiple configurations

and not only black or white

On the road to light

On the road to light

Use your light

Strong emotions

Strong emotions

ambient lighting

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Nieuwe producten juni 2013

maandag 20 mei 2013

Elimpo presenteert een LED dimmer voor ALLE dimbare LED end LED-voeding!!!

Onze recente research en ontwikkelingen hebben ons naar nieuwe technologie en apps geleid voor het schakelen en dimmen van LED end LED-voedingen. De ECODIM900 serie, een reeks dimmers voor LED en Spaarlampen, onderging een update met nieuwe software en een nieuwe onboard functie om zo meer en meer compatibel te worden met de nieuwe LED technologie!

super-bright-led

De ECOSERIES900 is nu in staat om alle dimbare LED en LED-voedingen probleemloos te schakelen en te dimmen, dankzij de nieuwe controleerbare stroomregeling naar de belasting toe. Deze nieuwe functie maakt het mogelijk om flikkeren van de LED te elimineren. De ECOSERIES900 zijn ook in staat een minimale belasting te dimmen, van 3W tot 80W. ECO920 kapprof

Check de vernieuwde ECOSERIES900 op de "ECO PRODUCTEN" link in het hoofdmenu aan de linkerzijde of klik hier om direct naar de pagina te gaan.

Blijf ons volgen voor nieuwe updates heel binnenkort. We lanceren snel nieuwe updates en producten in 2013.

Elimpo.

Wist je dat?

Alle producten dewelke de naam Elimpo dragen zijn ontwikkeld en gefabriceerd in Belgiƫ door Elimpo. Het productieproces is uitgevoerd met het meeste respect voor de omgeving.