Create your own atmosphere

Create your own atmosphere

and still enjoy your light

Multiple configurations

Multiple configurations

and not only black or white

On the road to light

On the road to light

Use your light

Strong emotions

Strong emotions

ambient lighting

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Een nieuwe wind in Elimpo

vrijdag 01 juni 2012

Elimpo groeit en verandert.

Sinds midden vorig jaar Is Elimpo gestart met een volledige make-over van het bedrijf. U zal begrijpen dat zoiets nogal wat voeten in de aarde heeft gehad.

elimposmall

Eerst en vooral onderging het hele Elimpo-team een ware gedaanteverandering. Nieuwe mensen werden aangetrokken en de directie werd vernieuwd. Daarnaast is Elimpo gestart om zich naar buiten toe anders te gaan profileren. Waar vroeger de aanpak eerder statisch was; wat zowel ontwerpen, productie en verkoop betreft, is Elimpo meer de dynamische toer opgegaan. In deze context willen we ons dan ook als een dynamisch bedrijf verder profileren.

 

Eerst en vooral willen we afstappen van vaste productlijnen en producten, en willen we ons specialiseren in meer specifieke producten. We willen niet beweren dat we custom-designed werken, maar het komt heel dicht in de buurt. De lancering van onze nieuwe lijnen tonen dit duidelijk aan.

We verwijzen hiervoor naar onze grotere verscheidenheid van producten in 2013.
Dit houdt ook in dat we willens nillens onze productiemethodes hebben moeten aanpassen aan onze nieuwe strategie. Door de verscheidenheid aan producten worden deze pas na bestelling definitief afgewerkt. Daarnaast willen we meer luisteren naar de noden van onze klanten en willen we proberen zeer snel in te spelen op hun vraag; voor zover dit haalbaar is natuurlijk. Klanten die dus een specifiek product wensen kunnen ons daarvoor altijd contacteren.

Een nieuw gezicht, nieuwe producten en een nieuwe toekomstvisie.

Elimpo.

 

Wist je dat?

Alle producten dewelke de naam Elimpo dragen zijn ontwikkeld en gefabriceerd in Belgiƫ door Elimpo. Het productieproces is uitgevoerd met het meeste respect voor de omgeving.